Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

05.12.2022 12:34

Вітаємо з Днем Волонтера!

638dc9b46e0fd__051220191217263623277.jpg

5 грудня відзначають МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА. Волонтери – це справжній приклад доброти, людяності. Цьогоріч цей день актуальний як ніколи. Жителі Вишнівської громади, як і всі громадяни України, у такий важкий для країни час також не стояли осторонь, а активно поповнювали волонтерську родину.
Вклад кожного мешканця громади важко переоцінити, адже люди надають прихисток, допомагають продуктами харчування, одягом, засобами гігієни і простими словами підтримки. Волонтери підтримують воїнів ЗСУ, дітей і дорослих, які були вимушені залишити свої домівки, піклуються про здоров'я людей, їхній комфорт і безпеку. Нерідко волонтерам доводиться навіть ризикувати власним життям заради порятунку інших.
Незважаючи на виснаження й емоційну втому, наші волонтери продовжують свою роботу, і ця діяльність поступово, але неухильно зміцнює нашу країну. Нині, завдяки Вашій підтримці, на фронті воює не тільки зброя, а й український дух, який неможливо здолати!
Не кожен зможе, відкинувши свої справи і потреби в сторони, прийти на допомогу тому, хто потребує… бути волонтером може тільки по-справжньому добра і чуйна людина.
Нехай усі Ваші добрі справи неодмінно повертаються Вам сторицею, доземний уклін від усього українського народу!
З Днем волонтерів!