Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

31.07.2022 09:00

Працівників торгівлі із Вишнівської громади привітали з професійним святом

Новини.png

Щорічно в останній тиждень липня відзначається професійне свято - День працівників торгівлі. З цієї нагоди начальник районної військової адміністрації Ольга ЧЕРЕН, голова районної ради Володимир ШВОРАК та сільський голова Вишнівської громади Віктор СУЩИК привітали працівників сфери торгівлі з професійним святом, висловили найкращі слова подяки людям, які щоденно працюють для свого району та громади.

«Шановні Друзі!

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників торгівлі.

В нинішніх непростих політичних та економічних умовах в країні торгівля, як галузь, що є ланкою між виробниками та покупцями, зазнає ударів з багатьох боків. Щира вдячність Вам за те, що в нелегкий для України час, Ви берете активну участь у вирішенні економічних та соціальних проблем громади.

З нагоди професійного свята дозвольте Вам побажати впевненості у кращому майбутньому, здоров’я і життєвої наснаги, благополуччя і достатку, родинного тепла, посмішок покупців, економічної стабільності та процвітання.

Нехай започаткована Вами справа буде вдалою і успішною, постійно зростають обсяги надходжень та прибутків!», - Віктор Сущик.

За активну благодійницьку і волонтерську діяльність та за вагомий внесок у забезпечення якісного обслуговування Ковельщини, зокрема жителів Вишнівської,  у сфері торгівлі та з нагоди професійного свята «Дня працівників торгівлі» кращих працівників сфери торгівлі нагороджено Подяками.

62e3e5c5b33e3.jpg 62e3e5c5ce807.jpg 62e3e5c5d3229.jpg 62e3e5c600b5d.jpg 62e3e5d1d3869.jpg