Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

06.12.2021 12:00

Вітання сільського голови з Днем місцевого самоврядування!

629720a1189e6__d53d6ae7416ac061f119bc202c9cdcbd.jpg

Шановні депутати сільської ради, члени виконавчого комітету, працівники ради!

 

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Це свято нашої громади та кожного її мешканця. У демократичному суспільстві саме органи місцевого самоврядування покликані створювати умови для реалізації громадських і приватних інтересів, сприяти вирішенню життєво важливих питань місцевого та державного значення, налагоджувати зв’язки між громадянами та владою, спільними зусиллями будувати Українську державу європейського зразка.

Твердо переконаний в тому, що подальший розвиток та вдосконалення місцевого самоврядування буде запорукою збереження миру і злагоди в суспільстві, суттєвим стимулом для економічного зростання. В цей урочистий день від усього серця бажаю усім вам, хто працює на благо громади, відстоює їх потреби та інтереси, нових успіхів та здобутків, справжнього відчуття задоволення від тієї справи, яку ви робите гідно та професійно. Хай і надалі ваш високий професіоналізм, вірність і відданість справі сприяють зміцненню української державності та зростанню добробуту громадян, адже всі ми разом несемо відповідальність за результати своєї діяльності.

Особливі слова подяки і шани сьогодні - ветеранам служби в органах місцевого самоврядування. Нехай ваш багатий досвід стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Щиро бажаю всім, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров’я, великого людського щастя, щедрого достатку, нових яскравих перспектив і здобутків.

 

З вдячністю та повагою сільський голова                                                                                 Віктор Сущик