Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

05.10.2021 10:42

Впровадження пересувних відділень пошти у Волинській області

61668df9afd8b__80de64f9a377b7cd4006970aa06daec2.jpg

Укрпошта впроваджує всеукраїнський проект  «Пересувні відділення Укрпошти» завдяки якому пошта у селі трансформується у сучасний  та зручний формат обслуговування.

З запровадженням пересувного відділення  Укрпошта залишається  у кожному населеному пункті  при цьому  змінюючи  свій формат  на більш сучасний. Замість того, щоб обслуговувати  клієнтів у старих будівлях Укрпошта відкриє точки присутності та обслуговуватиме  клієнтів з новеньких сучасних авто прямо біля дому. Точка присутності – це власне або надане Укрпошті  у користування чи оренду приміщення у селі, у якому начальник пересувного відділення зможе  надавати клієнтам всі поштові, логістичні, фінансові  та інші послуги з визначеним  у населеному пункті графіком. Графік роботи пошти буде розраховано для кожного населеного пункту відповідно до обсягів роботи. Наразі у Волинській області йде  підготовча робота  до запуску пересувних  відділень: визначення населених пунктів, де  зміниться формат обслуговування, розрахунок графіків роботи відповідно до потреб  клієнтів та навантаження пошти.

Запуск пересувних  відділень планують завершити до кінця 2021 року. Додаткову інформацію про впровадження пересувних відділень  в Україні та їх переваги  можна знайти  на сторінці проєкту на сайті Укрпошти   https://ukrposhta.ua/ua/peresuvni-viddilenja