Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

29.03.2024 12:01

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу СЕО

6606923ccc30d__DREAMDIM_CEO_2019.png

Відповідно до частини 2 статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» на офіційному веб-сайті Вишнівської сільської ради оприлюднено Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту «Детальний план території виробничих промислових підприємств, на земельні ділянки приватної власності, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості ( КВЦПЗ 11.02) на території Римачівського старостинського округу Вишнівської сільської ради Ковельського району Волинської області». Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту.   

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки подаються у визначений законом строк.

Адреса:  Вишнівська сільська рада, 44351, Волинська обл., Ковельський р-н,    село Вишнів, вул. Незалежності, будинок 80а   (Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства            та цивільного захисту Вишнівської сільської ради).

Відповідальна особа: Солодуха Наталія Анатоліївна.

Контактні дані: тел. (03377) 3 23 42, e-mail: vyshniv.zemar@gmail.com.

            Строк громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки становить 15 днів з дня її оприлюднення.

            Зауваження та пропозиції, отримані після встановленого строку, не розглядаються. 

 

Заява про визначення обсягу СЕО

Поділитись
Дізнайтеся також

Усі повідомлення