Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

31.08.2021 17:09

Відбулась серпнева зустріч педагогічних працівників закладів освіти Вишнівської громади

613b0c04735a5__ac7d697adedd944a0bbe6b86472c1f09.jpg

Відбулась серпнева зустріч педагогічних працівників закладів освіти Вишнівської громади - щорічне, традиційне свято усіх, чиє горде ймення – освітянин. Серпнева конференція - особлива педагогічна традиція, зігріта теплом останніх літніх днів і любов'ю до професії, на якій підводять підсумки минулого навчального року та визначають пріоритетні напрямки діяльності на наступний навчальний рік. Це час відліку нових справ, нового витка життя в освіті, що знаменує початок шкільного марафону довжиною ще в один рік.

З вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова Віктор Сущик, який подякував педагогам за роботу та вручив ключі від шкільного автобуса завідувачу Бережецької гімназії – філії опорного закладу «Вишнівський ліцей». Нагадуємо, що ще один автобус, придбаний за рахунок 50-ти відсоткового співфінансування з місцевого бюджету, закуплено для підвозу дітей у Машівський ліцей. Начальник гуманітарного відділу Вишнівської сільської ради Валентина Микитюк проаналізувала пріоритетні напрямки роботи щодо виконання державної програми розвитку освіти, реалізації державної політики в системі дошкільної, загальної середньої освіти, підвела підсумки роботи за минулий навчальний рік, відзначила досягнення, позитивне в роботі педагогічних колективів. Окрім того, Валентина Василівна привітала директорів закладів дошкільної освіти, котрі стали юридично відокремленими особами та здобули фінансову автономію. Також подяками управління освіти та науки Волинської обласної державної адміністрації за вклад в розвиток національно-патріотичного виховання, туристсько-краєзнавчої роботи були нагороджені вчитель Штунського ліцею Юрій Оліщук та вчитель опорного закладу «Вишнівський ліцей» Андрій Кущук. Директор Олеського ліцею Валентина Марчук презентувала тему «Роль керівника в освітній реформі та педагогіка партнерства». Вихователь вищої категорії Римачівського ЗДО Наталія Шевчук виступила із доповіддю «Виховання здорової та всебічно розвиненої дитини в сучасних умовах дошкільної освіти». «Реформування освіти зсередини: погляд представників освітянського середовища НУШ. Результати третього року навчання» - таку тему у своїй доповіді порушила вчитель початкових класів Хворостівського ліцею Наталія Гнатюк. Психолог Штунського ліцею Інна Пикалюк виступила із темою: «Забезпечення рівного доступу до якісної освіти: законодавчі та практичні аспекти організації інклюзивного навчання». Тему «Впровадження інформаційних технологій як один із методів підвищення ефективності навчального процесу» презентувала вчитель інформатики та інформаційних технології Штунського ліцею Ірина Стрилюк. «Природнича освіта – переваги та….переваги» - таку тему представила вчитель-методист вищої категорії Олеського ліцею Тетяна Дзей.

Вишнівська сільська рада, гуманітарний відділ та КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» вітає усіх освітян з прийдешнім навчальним роком. Дозвольте побажати кожному педагогічному колективу невичерпної енергії, мудрих рішень та сміливих ідей, натхнення в усіх задуманих справах, блискучих успіхів у вихованні підростаючого покоління та наданні якісної освіти нашим дітям. Здоров’я вам та вашим рідним, миру та благополуччя, шановні колеги!

 

IMG_3505.jpg IMG_3581.jpg IMG_3582.jpg IMG_3535.jpg