Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

24.08.2021 09:02

Вітання з 30-ою річницею Незалежності України!

613b0a5257983__7509b653c760af628be94ed5ac85ed70.png

Шановні жителі Вишніської громади, співвітчизники, українці!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди великого національного свята нашої державності – Дня Незалежності України! Це свято єдності, гордості та великої відповідальності за майбутнє, вибороте найкращими синами українського народу.

У цьому році ми святкуємо 30-ту річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків – бути господарями на своїй українській землі. Українці – це нація нескорених. Здобувши незалежність, ми заявили про себе, як про великий народ, вартий зайняти гідне місце у світовій спільноті. Ми горді тим, що ми українці, саме тому ми змогли відстояти право на існування власної держави.

Незважаючи на тяжкий шлях до спільної мети, сьогодні ми всі пишаємося своєю країною, її багатою історією та культурою, мелодійною мовою та традиціями.

У цей день, коли в серцях загострюється відчуття приналежності до демократичної держави, я хочу побажати всім нам терпіння, успіху в досягненні поставлених  цілей. Нехай Вас завжди оточують затишок і щастя, взаєморозуміння, благополуччя і злагода. Хай прагнення до кращого майбутнього надихає Вас на нові звершення і на нові добрі починання. Нехай Господь береже всіх нас!

Слава Україні!

 

Сільський голова                                                                            Віктор Сущик