Логотип

Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

30.06.2023 08:39

29 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

649e729a97231__зображення_viber_2023-06-30_08-58-23-025.jpg

Вчора, 29 червня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний засідання винесено 11 питань. 

В першу чергу члени виконкому розглянули  та затвердили план роботи виконавчого комітету Вишнівської сільської ради на ІІ півріччя 2023 року та заслухали інформацію директора  комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» про хід виконання Програми військово-патріотичного  виховання дітей та молоді у Вишнівській сільській раді.

З метою недопущення порушення комендантської години, з метою забезпечення громадського порядку під час дії воєнного стану в Україні прийнято рішення про заборону функціонування розважальних закладів та закладів громадського харчування до початку та під час дії комендантської години на території Вишнівської сільської ради та прийнято рішення про встановлення нового  часового проміжку реалізації алкогольних напоїв у торгівельній мережі (магазинах) та закладах громадського харчування на території Вишнівської сільської ради.

За результати  висновку  оцінки  потреб, прийнято рішення   одну сім’ю взяти на облік як таку що перебуває у складних життєвих обставинах.   Затверджено Положення про складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I чи II групи та  особами, які потребують постійного догляду.

Також, були прийняті рішення про присвоєння поштових адрес об'єктам  нерухомого майна,  затвердження  висновку органу опіки та піклування про доцільність призначення опікуна та про надання дозволу на зрізання дерев,  що підлягають видаленню.

Отже, членами виконавчого комітету прийнято низку важливих рішень, спрямованих на забезпечення стабільної життєдіяльності територіальної громади в сучасних умовах.

зображення_viber_2023-06-30_08-58-23-138.jpg