Логотип

Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

01.06.2023 10:12

Діти – наше майбутнє

64784630a27d3__1685547794-4578.png

Сердечно вітаю Вас із Днем захисту дітей!
Це особливий день не лише для маленьких жителів Вишнівської громади, а й нагадування усім нам про відповідальність за виховання та захист підростаючого покоління. Адже ми живемо заради мирного та світлого майбутнього – наших дітей та онуків.
Тож сьогодні щиро дякую всім, хто своєю працею, громадською діяльністю сприяє становленню юного покоління. Діти – наше майбутнє. Заради них  працюємо і живемо, будуємо плани і сподіваємося на щастя. Усі ми, дорослі, маємо оточити дітей увагою та турботою, навчити їх історії та шанобливого ставлення до досягнень минулого, навчити бути добрими та людяними, не терпіти брехні, насильства та військових злочинів. Це відповідальна місія всього суспільства і кожного з нас.Забезпечувати дітей, підтримувати їх, захищати від гіркоти ранніх розчарувань – важливий обов’язок сім’ї та школи, влади та громадськості. Адже від нас, дорослих, залежить, як складеться їх доля.
Нехай дітям завжди світить сонце яскраво, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі для них сяятимуть мільйони красивих зірок. Щоб усмішка освітлювала їхні обличчя, щоб очі сяяли від щастя й добра, і радість у серці буяла – цвіла!

Всміхається сонце привітно й ласкаво,
Цей день на планеті хай щастям сія.
Час радісно лине, змістовно й цікаво
Добробутом повниться кожна сім’я
Хай війни стихають від сміху дитини,
Душа очищається, серце співа,
А розум підносить крізь будні людину,
Порядність всю землю нехай обійма!

 

Сільський голова                                                                         Віктор СУЩИК