Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

25.05.2023 16:50

Фінансова стійкість громади – основа якості життя мешканців!

646f680718288__фото5-(3).jpg

У Вишнівській сільській раді відбулась робоча зустріч експерта з місцевих фінансів Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Оксани Самойліч з фінансовою командою Вишнівської громади. На зустрічі підкреслено основні кроки щодо зміцнення фінансової стійкості місцевого бюджету, що сприятиме задоволенню потреб мешканців громади.

В ході професійної дискусії сільський голова Віктор Сущик відзначив важливість взаємодії органу місцевого самоврядування з мешканцями громади у вирішенні проблемних питань та актуальність експертної підтримки для громади.

Як підсумок тривалої співпраці рішенням сільської ради затверджено Порядок розроблення, виконання, моніторингу місцевих програм та звітності про їх виконання. Завдяки спільній роботі розроблено та затверджено План заходів щодо організації виконання місцевого бюджету і ефективного використання бюджетних коштів. Громадою підтримано ініціативу щодо створення робочої групи з питань збільшення надходжень до бюджету громади.

Не зупиняючись на досягнутому, продовжується результативна співпраця.

На зустрічі визначено пріоритетні завдання в межах результативного бюджетного процесу щодо створення організаційних передумов для розвитку економічного потенціалу громади.

зображення_viber_2023-05-23_10-31-36-975.jpg