Логотип

Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

21.04.2023 10:42

У Вишнівській сільській раді функціонує Місцева пожежна охорона

64423e955f186__зображення_viber_2023-04-21_09-34-09-382.png

У Вишнівській територіальний громаді створено  «Місцеву пожежну охорону Вишнівської сільської ради», шляхом перейменування із Штунської сільської пожежно-аварійної команди Вишнівської сільської ради. МПО створено   задля організації заходів із запобігання виникнення пожеж та їх гасіння, надання допомоги у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Вишнівської сільської ради.

Працівники пожежної охорони безпосередньо підпорядковуються  Вишнівському сільському голові та керуються нормативно-правовими актами, передбаченими для підрозділів Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту.

 Працівники МПО у цілодобовому режимі надають допомогу та ліквідують пожежі на території Вишнівської територіальної громади. Загалом, вогнеборці обслуговують 21 населеній пункт, які входять до складу  громади.

Завдяки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» працівники місцевої пожежної охорони пройшли необхідне навчання за програмою «Спеціальна підготовка працівників місцевої пожежної охорони та членів добровільної пожежної охорони»  і отримали відповідні допуски для проведення аварійно-рятувальних робіт та гасіння пожеж». Окрім того, для ефективної роботи Місцевої пожежної охорони Вишнівська сільська рада отримала від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» 10 комплектів захисного одягу для пожежників та пожежне обладнання - розтискач, різак, домкрат. Усі інструменти на мобільних акумуляторних батареях.

МПО розташована у селі Штунь вулиця Миру 69к. У разі виникнення пожежі або надзвичайної ситуації ЦІЛОДОБОВО телефонуйте за номером телефону – 0678674834 старший водій – пожежник.