Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

28.03.2023 10:02

Вишнівська громада отримала почесну відзнаку «Цифрова громада»

64229169b74a8__Подяка.JPG

Вишнівська громада продовжує співпрацю з швейцарсько-українською Програмою EGAP у напрямку цифрової трансформації. 20-21 березня у м. Львові відбувся Форум цифрових громад, в якому взяли участь і представники Вишнівської громади. Форум проводився програмою «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що фінансується Швейцарією і виконується Фондом Східна Європа у співпраці з Мінцифрою та Фондом Innovabridge.

EGAP - це програма міжнародної технічної допомоги, яка першою в Україні розпочала працювати над системним цифровим розвитком держави. Ключова мета цієї програми – покращити якість життя українців завдяки зручним і прозорим державним сервісам.

Учасниками заходу стали 105 представників цільових громад Вінницької, Волинської, Одеської, Чернігівської, Дніпропетровської та Луганської областей. У межах першого дня презентували успішні кейси цифровізації регіонів, а також обговорили майбутні плани диджиталізації громад. На другий день Форуму учасники представляли цифрові простори для ВПО, навчалися цифрової безпеки та обмінювалися досвідом впровадження е-послуг і сервісів у громадах. Наприкінці заходу Вишнівська громада отримала почесну відзнаку «Цифрова громада», а головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності Володимир Салуха - подяку за успішне впровадження сайту Вишнівської громади на Платформі СВОЇ. Локальними кроками – до національної цифрової трансформації!

Форум цифрових громад 2023 відбувся в межах швейцарсько-української Програма EGAP, що виконується Фонд Східна Європа, за підтримки Міністерство цифрової трансформації України.

6422916700573.jpg