Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

02.03.2023 17:30

В Україні стартувала Національна кампанія «Гвардія Наступу»

6400c28020cd9__storm_mvs.png

Для посилення української сили оборони саме у наступальних діях зі звільнення усіх окупованих територій високовмотивованими воїнами держава розпочала національну кампанію з рекрутингу.

Вона спрямована винятково на найм вмотивованих людей, які добровільно записуються до тих бригад, що найкраще відповідають їм за ідеологією та цінностями.

Загалом триває запис до 8 бригад з добровольців. Національна гвардія України запрошує у «Буревій», «Червону калину»«Кара-Даг», «Рубіж»«Спартан» та легендарний «Азов». У Державній прикордонній службі України добровольців чекають у бригаді «Сталевий кордон». У Національній поліції України – у штурмовій бригаді «Лють».

Комплектування цих бригад ґрунтується саме на наборі високомотивованих кадрів. Головний фокус – на особистостях. На людях, які здатні самостійно ухвалювати рішення, мотивованих звільняти українську землю та наших людей.

Долучитися до «Гвардії наступу» можна онлайн, заповнивши заявку на сайті storm.mvs.gov.ua, або офлайн – звернувшись щоденно з 9:00 до 19:00 до Центру надання адмінпослуг