Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

30.12.2022 11:59

Увага!!!

cec2aaeeff749693c6d0743a3edfb826.png

💙💛 Шановні жителі Вишнівської громади! 💛💙

Незабаром розпочнуться новорічні свята, які до повномасштабного вторгнення люди звикли святкувати гучно, запускаючи різноманітні феєрверки та салюти. Проте, сьогодні, під час дії воєнного стану, голосні вибухи святкових салютів не в радість і можуть мати тяжкі наслідки фізичного і психологічного характеру, особливо для людей літнього віку, дітей, хворих, тимчасово переміщених осіб із зон активних бойових дій та військових.

Пам'ятайте, що згідно з чинним законодавством діє ЗАБОРОНА та визначена відповідальність за незаконне використання піротехніки, зокрема за незаконний продаж піротехнічних засобів. Заборона стосується використання всіх видів феєрверків, салютів, піротехнічних виробів, інших засобів піротехніки зі світловим, іскровим, димовим, звуковим, змішувальним ефектами та інших вибухонебезпечних пристроїв.

Разом з тим, суб’єктам підприємницької діяльності усіх форм власності, які здійснюють свою діяльність у межах Вишнівської територіальної громади ЗАБОРОНЕНА реалізація феєрверків, салютів, піротехнічних виробів, інших засобів піротехніки зі світловим, іскровим, димовим, звуковим, змішувальним ефектами та інших вибухонебезпечних пристроїв. Також, керівники закладів ресторанного господарства, повинні НЕ ДОПУСКАТИ під час проведення святкових заходів на території підпорядкованих об’єктів проведення салютів, феєрверків, використання піротехнічних виробів. Якщо ви помітили осіб, які запускають феєрверки, повідомляйте на спецлінію 102.

Відсалютуємо у День нашої ПЕРЕМОГИ!

Слава Україні! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦

#Вірю_в_Збройні_Сили_України