Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

05.12.2022 15:46

Bідбулась нарада при сільському голові за участю директорів ЗЗСО

Новини.png

2 грудня 2022 року відбулась нарада при сільському голові за участю директорів ЗЗСО Вишнівської сільської ради, на якій  слухались питання:

  1. Про питання організації роботи по облаштуванню укриттів у навчальних закладах громади, дотримання виконавської дисципліни керівниками цих комунальних закладів, тощо.
    Інформували: Сущик В.С. – сільський голова, Богуш І.В.- начальник відділу з питань юридичного забезпечення ради, діловодства та проектно-інвестиційної діяльності.
  2. Про ЗНО в системі якості освіти: управлінський аспект.
    Інформувала: Суха Н.Ф.- головний спеціаліст  гуманітарного відділу.
  3. Про подання державної статистичної звітності ЗЗСО.
    Інформувала:Легеза А.М.- провідний спеціаліст  гуманітарного відділу.
  4. Про діяльність закладів освіти громади в умовах військового стану.
    Інформували: Пасаман О.В.- начальник гуманітарного відділу, Міщук Т.В., директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників».
  5. Різне.

В результаті обговорень питань було рекомендовано директорам закладів загальної середньої освіти завершити облаштування укриттів і отримати висновок відповідних служб для можливої їх експлуатації з метою забезпечення очної форми надання освітніх послуг; забезпечити виготовлення  технічних паспортів на будівлі та провести реєстрацію  (перереєстрацію) земельних ділянок під закладами освіти і про хід виконання проінформувати сільську раду, проаналізувати результати НМТ-2022 та забезпечити участь здобувачів освіти для реєстрації зовнішнього оцінювання у відповідні терміни; постійно забезпечувати своєчасне подання звітності за відповідними формами державної статистичної звітності; для забезпечення фінансування видатків на ЗЗСО у 2023 році в найкоротший термін подати в Централізовану бухгалтерію відділу освіти потребу в сумі коштів на придбання предметів і матеріалів, пального і твердого палива, тощо та провести щорічну інвентаризацію  основних засобів та інших матеріальних цінностей, тощо.