Логотип

Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

08.10.2024 09:14

ТОВ «Трейд Мастер Груп» проводить цільове навчання, підвищення кваліфікації з подальшим працевлаштуванням ветеранів війни у сфері складської та транспортної логістики в межах реалізації спільного проекту цього товариства та Агентства США

5d89fd56-b283-4082-8b82-69d873a984c8.png

Компанія ТОВ «Трейд Мастер Груп» разом з Компанією Кімонікс Інтернешнл Інк., що забезпечує реалізацію проекту міжнародної технічної допомоги Програми «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), починає реалізацію програми USAID «Конкурентоспроможна скономіка України» по проведенню цільового навчання та підвищення кваліфікації осіб, які прагнуть стати професіоналами у сфері складської та транспортної логістики.  
Ціль проекту - забезпечення цільового навчання та розвиток навичок для осіб, які прагнуть стати професіоналами у сфері складської та транспортної логістики, створити та заповнити 300 нових робочих місць у логістичному секторі, сприяючи економічному зростанню та вирішенню проблеми дефіциту робочої сили в Україні.  
Реалізація проекту полягає в навчанні та підготовці спеціалістів у сфері логістики, на основі запитів заповнення вакансій від логістичних компаній або відділів логістики з регіонів підконтрольної території України.  
З 15 жовтня 2024р. стартує навчання за напрямками:  

  1. Диспетчер транспортної логістики; 
  2. Обліковець;  
  3. Фахівець складського господарства;  
  4. Посередник митних послуг (митний брокер); 
  5. Фахівець управління запасами;  
  6. Фахівець ЗЕД; 
  7. Фахівець з продажу логістичних послуг; 
  8. Керівники напрямків (транспорт, склад, продажі, ЗЕД); 
  9. Керівники служби логістики. 

Після закінчення навчання за вибраним направленням, ми навчаємо і готуємо претендентів на вакансії до проходження співбесід і запрошуємо випускників на зустріч з роботодавцями. Таким чином ми плануємо закрити повний цикл - від виникнення потреб в фахівці, до його навчання та доведення до працевлаштування.  
Серед претендентів на навчання розглядаються наступні категорії населення:  

  • ветерани війни /УБД;  
  • ВПО; 
  • особи, які втратили кваліфікацію та хочуть здобути нову професію;
  • Інші, кому цікаве працевлаштування в сфері логістики.  

Особливу увагу приділяємо ветеранам війни та учасникам бойових дій, які втратили роботу, але прагнуть набувати чи розвивати свої навички і реалізовувати їх в логістиці.  
Звертаємось до вас з пропозицією співпраці, з метою перекваліфікації, навчання та працевлаштування ветеранів війни за допомогою представленого спільного проекту «Трейд Мастер Груп» та USAID, «Конкурентоспроможна економіка України» по проведенню цільового навчання та підвищення кваліфікації осіб, які прагнуть стати професіоналами у сфері складської та транспортної логістики».  
3 Вашою допомогою, ми хочемо проінформувати кожного ветерана про можливості Проєкту, та долучити Вас до інформаційної компанії, що сприятиме пришвидшенню відновлення та повернення ветеранів до роботи та соціального життя.  

Контакти для співпраці:  
st@trademaster.com.ua +380675052524  

З повагою,  
Директор ТОВ «Трейд Мастер Груп»  
Тетяна ІЛЬСНКО