Логотип

Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

28.09.2024 18:41

Вишнівська сільська рада🍒 бере участь в конкурсі «Громада на всі 100»

fb18acdf-fe2b-4d5e-8058-8c9e7a847ccb.jpg

Забезпечення якісного впровадження соціальної політики є одним із головних пріоритетів розвитку нашої громади. Закон України «Про соціальні послуги» ставить перед Вишнівською сільською радою нові завдання та виклики.

☝️З огляду на це, хочемо повідомити, що Вишнівська сільська рада🍒 бере участь в конкурсі «Громада на всі 100", який реалізується Товариством з обмеженою відповідальністю "СЛМ Новини", Громадською організацією "Український Кризовий Медіа-Центр" в межах програми #USAID "Децентралізація - шлях до кращих результатів та ефективності " (#DOBRE) та за підтримки COOPERATIVE HOUSING FOUNDATION (Global Communities).

🧐Наш проєкт, з яким ми беремо участь в конкурсі: "Створення умов для своєчасного та якісного надання соціальних послуг населенню громади шляхом придбання спеціалізованих автомобілів (соціального таксі)"🚕.

Реалізація цього проєкту забезпечить 🇺🇦конституційне право громадян на соціальний захист, підвищить рівень оперативності вирішення проблем, пов’язаних з пересуванням осіб з обмеженими фізичними можливостями, які не можуть користуватися громадським транспортом за станом здоров’я та потребують сторонньої допомоги🤝.

Підтримайте нас: слідкуйте за нами, поширюйте наші публікації, ставте свої вподобайки 🫶 та приєднуйтесь до такої необхідної ініціативи - запровадження "Соціального таксі" у нашій громаді!

Разом - ми сила💪!

64793137-01e1-4d94-b0c6-0ff1ca76107d.jpg