Логотип

Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

03.09.2024 10:03

Програма побудови суспільства Відповідальної Демократії

9abed58c-bec4-4298-94a5-da52f62cf65e.jpg

Громадська організація «ЗА ДЕМОКРАТИЧНЕ ВИБОРЧЕ ПРАВО» (ДВП) пропонує до уваги стратегію знищення головної внутрішньої проблеми України, - корупції, на засадах «Програми побудови суспільства Відповідальної Демократії».

ГО "ДВП" нагадує, що боротьба з корупцією стосується кожного громадянина і він має знати усі можливі засоби боротьби.

ПРОПОЗИЦІЯ:

Головне питання внутрішньої політики української нації -боротьба з надкритичною проблемою, з КОРУПЦІЄЮ, яка грабує державу та перешкоджає у війні з Росією. Боротьба з цим лихом стосується кожного громадянина і він має знати усі можливі засоби боротьби.

ТОМУ сьогодні і в наступні дні позиція відповідальних громадян щодо обраних до влади має бути СПРАВЕДЛИВОЮ та ВИМОГЛИВОЮ:

Громадяни України, які є джерелом влади і мають право обирати і контролювати своїх обранців (ст. 5 Конституції), вимагають від Верховної Ради, як ДІЮЧОЇ так і НАСТУПНОЇ, змінити «Виборчий Кодекс України», щоб надати право виборцям самостійно та у будь-який час відкликати свої голоси від обраних ними партій, депутатів, мерів, президента, які заплямували себе корупційними діями або зв’язками з корупціонерами, та складання ними своїх повноважень в разі втрати більшості голосів своїх виборців.

Встановити недоторканість обранців аж до того часу, поки більшість виборців не відкличуть свої голоси.

Обов’язок виборців не тільки карати, але й захищати обраних до влади народних представників від свавілля їх політичних конкурентів.

Таким має бути ІМПЕРАТИВ усіх виборів в Україні!

 

Ознайомитись із Програмою побудови суспільства Відповідальної Демократії можна за посиланням.