Логотип

Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

14.06.2024 09:42

Стратегія розвитку громади

666be7e7a8fb3__emprendedores-negocio-21519.jpg

Стратегія розвитку Вишнівської територіальної громади до 2030 року - це дороговказ, направлений на зростання якості всіх видів послуг, соціального захисту, безпеки та охорони природного середовища. Це курс на створення інвестиційно та туристично привабливої території у мальовничому вишневому куточку Волинської області, яка зорієнтована на високотехнологічне екологічне сільське господарство та переробку його продукції, безпечна для життя та ведення бізнесу, з розвинутою інфраструктурою. Це, в недалекому майбутньому, громада, що забезпечує надання якісних освітніх та медичних послуг, з сучасною сферою відпочинку, спорту та дозвілля в українських національних традиціях. З текстом документу можна ознайомитись тут

Вишнівська сільська територіальна громада у 2030 році – це екологічно чиста, безпечна, комфортна для проживання, економічно потужна і самодостатня, відкрита для інвесторів і нових можливостей.

Спільними зусиллями ми зможемо впоратись з будь-якими викликами, а виконання заходів Стратегії - наша можливість бути громадою-лідером і частиною успіху нашої держави України!