Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

14.03.2024 17:03

Повідомлення про проведення громадських слухань

65f3122db5a4e__Повідомлення.jpg

Документу державного планування: «Детальний план території в с. Римачі, по вул. Митників, Вишнівської сільської ради Волинської області, площею 0,25 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд»

Рішення: Вишнівської сільської ради №14/155 від 06 грудня 2021р.,.

Завдання на розроблення детального плану території від 16 лютого 2022р.

Відомості про замовника: Вишнівська сільська рада Ковельського району Волинської області  (Код ЄДРПОУ 04333164)

відомості про розробника: ТзОВ «АМ ХОРС»

інформацію про дату, час і місце проведення громадських слухань та умови участі в них: громадські слухання відбудуться 04 квітня 2024 року о 11:00 год. за адресою: Волинська область, Ковельський район, с. Вишнів, вул. Незалежності 80 а (приміщення Вишнівської сільської ради)

Кожен учасник громадських слухань має право робити аудіо-, відеозапис або веб-трансляцію громадських слухань. Громадські слухання не можуть використовуватися для політичної реклами чи агітації, у тому числі передвиборчої агітації.

Ознайомитися з матеріалами проекту документу державного планування на місцевому рівні на паперових чи інших твердих (матеріальних) носіях можна з 8:00 до 17:00 з 14.03.2024 року протягом 15-ти днів за адресою:  Волинська область, Ковельський район, с. Вишнів, вул. Незалежності 80а, в приміщенні Вишнівської сільської ради.

Інформацію про посадову особу замовника розроблення документації, відповідальну за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень), та адресу, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження): замовник детального плану території – Вишнівська сільська рада; посадова особа відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості – В.о. начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту Вишнівської сільської ради – Солодуха Н.А.; за адресою: Волинська область, Ковельський район, с. Вишнів, вул. Незалежності 80а, тел. 3-23-42, e-mail: vyshniv.zemar@gmail.com.

 

Рішення про надання дозволу на розробку ДПТ.pdf
ДПТ с. Римачі вул. Митників (ОЖБ).pdf

Поділитись
Дізнайтеся також

Усі новини