Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

14.03.2024 16:54

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу СЕО

65f310216d217__Повідомлення-про-оприлюднення.png

Відповідно до частини 2 статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» на офіційному веб-сайті Вишнівської сільської ради оприлюднено Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту «Детальний план території для будівництва терміналу перевантаження енергоносіїв, на території Римачівського старостинського округу Вишнівської сільської ради Ковельського району Волинської області (за кадастровим номером 0723380800:03:002:0135)». Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки подаються у визначений законом строк.

Адреса:  Вишнівська сільська рада, 44351, Волинська обл., Ковельський р-н,    село Вишнів, вул. Незалежності, будинок 80а  (Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства                та цивільного  захисту Вишнівської сільської ради).

Відповідальна особа: Солодуха Наталія Анатоліївна.

Контактні дані: тел. (03377) 3 23 42, e-mail: vyshniv.zemar@gmail.com.

Строк громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки становить 10 днів з дня її оприлюднення.

Зауваження та пропозиції, отримані після встановленого строку, не розглядаються.

 

Заява про визначення обсягу СЕО

Поділитись
Дізнайтеся також

Усі новини