Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

01.03.2024 21:28

Інформаційне повідомлення

65e22fe8812cd__Інформаційне-повідомлення.png

Про проведення громадського обговорення з приводу перейменування вулиці на території Вишнівської територіальної громади

 

  1. Найменування організатора громадського обговорення: Вишнівська сільська рада
  2. Найменування вулиці, що пропонуються для перейменування: вул.Тиха в с.Чмикос Ковельського  району  області на вул. В.Жолондієвського.
  3. Тривалість проведення громадського обговорення: з 01.03.2024 року по 29.04.2024 рік.
  4. Спосіб проведення громадського обговорення: 
    у формі надсилання пропозиції на електронну адресу Вишнівської сільської ради  vyshniv.lbm@gmail.com або шляхом  заповнення Google форми .
    Місцезнаходження та (або) адреса електронної пошти організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: 44353, с.Вишнів, вул. Незалежності,80а, Вишнівська сільська рада, е-mail: vyshniv.lbm@gmail.com
  5. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення: результати проведення  громадського обговорення буде опубліковано на офіційному веб – сайті Вишнівської сільської ради:

Громадське обговорення здійснюватиметься у відповідності до Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».