Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

19.01.2024 15:02

Школярі закладів освіти Вишнівської громади демонстрували свої вміння у змаганнях з шахів та шашок

65aa739e92777__photo_5282904207982187687_y.jpg

На виконання Календарного плану спортивно-масових заходів управління освіти і науки облдержадміністрації та Волинського обласного відділення (філії) КФВС МОН України на 2024 рік, відповідно до плану роботи професійної спільноти фізкультурно-оздоровчого циклу серед здобувачів освіти Вишнівської сільської ради відбувся територіальний етап змагань з шахів та шашок.  Дані види спорту – це чудовий спосіб провести час з користю, оскільки ігри відмінно покращують діяльність мозку, пам’ять, розвивають логічне мислення та концентрацію уваги. А для школярів закладів освіти  – це ще й привід зустрітися з друзями та поспілкуватися.

Захід відкрила директорка КУ «Центр ПРПП» Вишнівської сільської ради Тетяна Міщук. Від імені сільського голови Віктора Сущика вона привітала організаторів та учасників змагань, побажала успіхів, перемог та миру.

За підсумками суддівських протоколів перемогу здобула команда Машівського ліцею. ІІ місце посіли учні Римачівського ліцею. Команда школярів Штунського ліцею посіла заслужене ІІІ місце.

Команди нагороджені грамотами Вишнівської сільської ради та цінними подарунками.

 

/За матеріалами сайту Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Вишнівської сільської ради Ковельського району Волинської області/

Слайд1.jpg Слайд2.jpg Слайд3.jpg Слайд4.jpg Слайд5.jpg