Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

30.09.2021 15:56

Відбулось пленарне засідання сільської ради

61668c93cc604__3a24303e2e1bff7fe5ea0f09ef830528.jpg

Сьогодні відбулася десята чергова сесія Вишнівської сільської ради восьмого скликання, яку провів сільський  голова Віктор Сущик за участю 16-ти депутатів та працівників виконавчого комітету.

Перед початком роботи сесії сільський голова надав слово В’ячеславу Мартинюку, заступнику начальника Ковельського районного управління  поліції ГУНП у Волинській області, який звернувся до присутніх з пропозицією  на співпрацю з територіальною громадою, підтримку у вирішенні проблемних питань мешканців, в частині захисту прав громадян працівниками поліцією  та озвучив майбутні плани. Сільський голова  Віктор Сущик запропонував депутатам  питання порядку денного сесії, які були попередньо вивчені членами постійних депутатських комісій, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії сільської ради.

Результатом роботи  сесії стало  ухвалення  запропонованих проектів рішень з усіх питань порядку денного. Окремі проекти рішень, за пропозицією депутатів рекомендовані на доопрацювання та перенесення на розгляд  наступної сесії. Зокрема, депутати розглянули  понад 380 проектів  рішень, котрі в основному стосувалися питань  бюджету, комунальної власності та  земельних  питань.

Крім того, прийнято рішення про виділення матеріальної  допомоги  на  лікування жителям громади (в сумі  42  000  гривень).

В різному, присутніх проінформовано про продовження роботи над  підготовкою Стратегії розвитку Вишнівської територіальної громади  на період до 2030 року.

Робота сесії тривала майже 5 годин.