Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

14.09.2021 12:01

Обговорення проекту Стратегії розвитку в Радехівському старостинському окрузі

6166869186b23__97ce4dec48c24990a61c8c42192c9e27.png

13 вересня представники робочої групи по підготовці Стратегії розвитку  Вишнівської громади до 2030 року  провели обговорення основних завдань та заходів Стратегії, які планується здійснювати протягом цього періоду у селах Радехів, Чмикос та Вижгів Радехівського старостинського округу.

Було узгоджено першочергові завдання, а це проведення поточних та у перспективі - капітальних ремонтів закладів культури та інших об’єктів соціальної сфери, покращення стану доріг та вулиць в населених пунктах та поза ними, освітлення, забезпечення якісним Інтернет - зв’язком, збереження та відновлення функціонування медичних пунктів та клубів, в яких відсутні постійні працівники, можливість створення нових робочих місць в громаді, оновлення Генеральних планів, тощо. Звучали пропозиції щодо облаштування відпочинкових зон для різних вікових груп населення та ігрових майданчиків для дітей, необхідності придбати інвентар та обладнання в будинок культури і навчальні заклади для розширення мережі гуртків, та ін.

Пропозиції і зауваження будуть враховані при формуванні стратегічних і операційних завдань проекту Стратегії розвитку Вишнівської громади до 2030 року.

Жителі Вишнівської громади, які не мали змоги долучитись до обговорення важливих для подальшого розвитку ради питань, для висловлення своєї позиції можуть скористатися Опитувальним листом на сайті громади  за посиланням  Опитувальний лист