Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

28.08.2023 14:19

Бюджет участі: навчання з написання та підготовки проєктів

64ec8303c09fe__Громадський-бюджет-підсумки-e1628590020494-1024x570.jpg

Шановні мешканці громади, 15 серпня стартував прийом документів на участь в конкурсі проєктів «Бюджет участі», який впроваджується Вишнівською сільською радою.

Враховуючи Ваші численні побажання, нашими спеціалістами  в четвер, 31 серпня 2023 року о 10:00 год., буде проводитись навчання щодо написання та підготовки проєктних заявок до Бюджету участі.

Під час навчання ми допоможемо Вам  визначити проєктну ідею (щоб ви хотіли покращити чи створити в громаді), сформувати мету, завдання, спланувати заходи та скласти кошторис проєкту.

Це надасть вам можливість вдосконалити свої знання та  набути навички в проєктному менеджменті, ознайомитися з новітніми підходами та методологією розробки проєктних пропозицій.

Якщо у вас є інноваційні ідеї проєктів та ви прагнете покращити рівень життя в своїй громаді, просимо всіх охочих долучитися до заходу, який відбудеться в адмінприміщенні Вишнівської сільської ради (зал засідань) за адресою: с. Вишнів, вул. Незалежності, 80а. Для участі в навчанні, просимо зареєструватись за посиланням нижче. У разі виникнення додаткових питань просимо звертатись за телефоном 3-23-42, голова робочої групи – Галина Федончук.

Питання щодо проведення навчання по написанню та підготовки проєктних заявок до Бюджету участі

Поділитись
Дізнайтеся також

Усі повідомлення