Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

30.06.2023 11:43

У Вишнівській сільській раді можна отримувати витяг про містобудівні умови та обмеження

649e95f22b23b__npnfdgfpc7udr9a3fgz7.jpg

Якщо ви маєте намір здійснити будівництво об’єктів містобудування на власній земельній ділянці, то необхідним є отримання відповідних документів- містобудівних умов та обмежень.

Документ про містобудівні умови та обмеження містить інформацію про можливу поверховість та щільність забудови, відступи будинків від інших будівель та червоних ліній.

Отримання містобудівних умов і обмежень є важливим етапом при реалізації проекту будівництва. Містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки (містобудівні умови та обмеження, МУО) є важливою складовою частиною вихідних даних. Це документ, що містить комплекс планувальних та архітектурних вимог до проєктування і будівництва майбутнього об’єкта будівництва, відповідно до вимог законодавства.

Основний процес отримання містобудівних умов та обмежень умовно можна розділити на такі етапи:

1.Збір і підготовка документів;

2.Подання документів та розгляд заяви – для заявника існує декілька варіантів подачі пакету документів: особисто через Портал «Дія» або до ЦНАПу;

 3.Відділ містобудування, архітектури житлово-комунального господарства та цивільного захисту для отримання  витягу містобудівних умов та обмежень здійснює відповідний запис про реєстрацію, який з’являється в Реєстрі будівельної діяльності.

Так, відтепер, отримати містобудівних умов і обмежень  можна у відділі містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту Вишнівської сільської ради за адресою: с.Вишнів, вул. Незалежності,80а, каб.9. Детальну інформацію можна отримати за тел. 0969837596 - Наталія СОЛОДУХА.

Поділитись
Дізнайтеся також

Усі повідомлення