Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

28.11.2022 15:48

Повідомлення про проведення громадських слухань

6384bf20e11eb__764.jpg

Документу державного планування: детальний план території «Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд промислових, транспортних та інших підприємств, їх під'їзних шляхів, інженерних мереж, адміністративно-побутових будівель, інших споруд та об’єктів альтернативної енергетики за межами населеного пункту с. Руда Вишнівської ТГ Ковельського району Волинської області» та Звіт про стратегічну екологічну оцінку проекту детального плану території.

рішення сільської ради №22/53 від 15 липня 2022 р.

завдання на розроблення детального плану території від 17 жовтня 2022 р.

відомості про замовника: Вишнівська сільська рада Ковельського району Волинської області (Код ЄДРПОУ 04333164)

відомості про розробника: Товариством з обмеженою відповідальністю «НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ПРОЕКТНИЙ ЦЕНТР ГЕОУРБАНІСТИКИ ТА ПЛАНУВАННЯ» (Код ЄДРПОУ підприємства (або ІПН ФОП) – 33880983)

договір від 17.10.2022р. № 17-10.22

інформацію про дату, час і місце проведення громадських слухань та умови участі в них: громадські слухання відбудуться 26 грудня 2022 року о 11:00 год. за адресою: Волинська область, Ковельський район, с. Вишнів, вул. Незалежності 80 а (приміщення Вишнівської сільської ради)

Кожен учасник громадських слухань має право робити аудіо-, відеозапис або веб-трансляцію громадських слухань; Громадські слухання не можуть використовуватися для політичної реклами чи агітації, у тому числі передвиборчої агітації.

Інформацію про час і місце, де у вільному доступі протягом п'яти календарних днів до дати проведення громадських слухань (у тому числі у вихідні дні та в неробочий час) можна ознайомитися з матеріалами проекту містобудівної документації на місцевому рівні на паперових чи інших твердих (матеріальних) носіях: для ознайомлення звертатись в робочі дні з 8:00 до 17:00 год. за адресою: Волинська область, Ковельський район, с. Вишнів, вул. Незалежності 80а, в приміщенні Вишнівської сільської ради.

інформацію про посадову особу замовника розроблення документації, відповідальну за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень), та адресу, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження): замовник детального плану території – Вишнівська сільська рада; посадова особа відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості – В.о. завідувача сектору, головного архітектора сектору містобудування та архітектури Вишнівської сільської ради – Солодуха Н.А.; за адресою: Волинська область, Ковельський район, с. Вишнів, вул. Незалежності 80а, тел. 3-23-42, e-mail: vyshniv.lbm@gmail.com.

 

Детальний план території

Звіт про стратегічну екологічну оцінку